Puppycursus

Een vrolijke, sociale, goed opgevoede hond, dat wil toch iedereen? In onze cursus voor puppy’s vanaf 10 weken willen we u met praktijk- en theorieles optimaal begeleiden om uw pup de basisbegrippen aan te leren, zoals zitten, liggen, hier komen, loslaten en netjes aan de lijn meelopen. Uw pup zal onder onze begeleiding 8 weken oefenen om uw instructies met zoveel mogelijk aandacht op te volgen en u leert uw hond goed kennen in deze periode.

 

De training vindt plaats op een unieke locatie aan de Wakkerendijk 104 in Eemnes. Op een afgesloten terrein, waar uw pup in alle rust de training kan volgen en waar voor u een heerlijk kopje koffie klaar staat, terwijl de puppy’s door met elkaar te spelen de hondentaal leren kennen.

Bij de puppy-training is het belangrijk om:

  1. uw pup van tevoren geen eten te geven;

  2. hem voor de les goed uit te laten;

  3. koekjes mee te nemen als beloning.

 

 

Juniorcursus

Dit is een vervolg op de puppy-cursus, waar in 8 lessen de basiscommando’s voor de pup worden uitgebreid. Hierbij kun je denken aan behendigheid, apporteren, loslaten, zwemmen en dergelijke

 

 

 

Privetraining

Naast groepslessen is het in veel gevallen aan te raden om puppyprive-trainingen te volgen. Dit wordt door veel klanten als zeer prettig ervaren. De 1-op-1 lessen staan volledig in het teken van uw hond en zijn behoeftes. Sommige pups kunnen zich slecht concentreren tijdens een groepsles en dan is een privecursus aan te raden. De prive-puppycursus geven we in Eemnes, bij u thuis en in het bos al naar gelang de behoeften van cursist en pup. De kosten voor 5 privelessen bedragen 225 euro.   

 

Tevens kunnen onze deskundige gedragstherapeutes Marissa Brenker en Mariska Benedict u ook helpen om een oplossing te zoeken bij een gedragsprobleem bij uw hond. Een gedragsprobleem kan zeer uiteenlopend van aard zijn, verlatingsangst, agressie, uitvallen aan de lijn. Wij kunnen u overal bij helpen. Voor een consult komen we bij u thuis en de kosten van een consult aan huis is EUR 125,00. Hierbij schrijven wij na een observatie een uitgebreide analyse en een rapport voor de therapie van het probleem.

Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak. 

 

Daarnaast biedt de Gooische Hond de volgende mogelijkheden en andere specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar:

 

  1. privé-hondentraining;
  2. privé puppyles;
  3. privé hondenwandeling;
  4. vervoer van uw hond naar dierenarts of elders;
  5. spoedopvang tijdens uw verblijf in bijvoorbeeld het ziekenhuis, het buitenland

 

Heeft u interesse in 1 van onze cursussen? Stuur een mail naar maris@gooischehond.nl

 

Hieronder kunt u een reactie plaatsen, over hoe u onze cursussen heeft ervaren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Anke Appel
9 maanden geleden

Ik verheug me iedere week op de training. Ik kom altijd vol inspiratie thuis. Het is geweldig om zo op jullie te kunnen leunen, zelfs buiten de training om. Vanaf het prille begin zijn jullie betrokken en altijd bereikbaar. Professioneel, positief en gedreven. Fijn om zo met elkaar samen te werken. Veel dank en ik blijf lekker doortrainen Anke en ook heel blij met het trimmen!

Barend Treep
5 jaar geleden

Wij hebben met ons gezin heel bewust gekozen om onze Moos te laten trainen bij de Gooische Hond. Wij hadden veel goede verhalen gehoord. De start maakten wij met de puppy cursus, inmiddels zijn Moos en wij grote fans van de trainers en de alle medewerkers. Dit heeft oa er voor gezorgd dat wij inmiddels aan een nieuwe vervolg cursus zijn begonnen en Moos ook
voor het trimmen en logeren zich helemaal
thuis voelt.

Linda
5 jaar geleden

Onze Zara was van dag 1 de grootste pup en de wildste in de groep een Beauceron tussen al die beschaafde pups dat was even schrikken , maar wat heeft ze veel geleerd , soms zag ik het niet meer zitten maar door onze hechte groep en de super trainsters zijn we doorgegaan en elke vrijdag is het een feestje . Zo fijn dat we nu al de derde cursus gaan doen met onze puber . Groetjes Linda & Zara

Ri
5 jaar geleden

Samen met mini doodle Cooper heb ik de puppy- en de junior cursus gedaan. Absolute aanrader! Veel geleerd, gelachen en ervaringen uitgewisseld. Je gaat echt anders naar je hond kijken en de band wordt veel beter.

Leo
5 jaar geleden

Ik heb met onze Engelse Springer Spaniël “Bliksem” de junior curses gedaan. Beiden veel geleerd en plezier gehad. Goede verhouding tussen ontspanning en inspanning met veel aandacht en liefde voor de hond. Ook heeft onze zoon bij de Gooische Hond een training gedaan, erg leuk.
Echt een aanrader. 👍 *****