Puppy training

Puppycursus

 

Een vrolijke, sociale, goedopgevoede hond, dat wil toch iedereen? In onze cursus voor puppy’s vanaf 10 weken willen we u met praktijk- en theorieles optimaal begeleiden om uw pup de basisbegrippen aan te leren, zoals zitten, liggen, hier komen, loslaten en netjes aan de lijn meelopen. Uw pup zal onder onze begeleiding 10 weken oefenen om uw instructies met zoveel mogelijk aandacht op te volgen en u leert uw hond goed kennen in deze periode.

 

De training vindt plaats op een unieke locatie aan de Wakkerendijk 104 in Eemnes. Op een afgesloten terrein, waar uw pup in alle rust de training kan volgen en waar voor u een heerlijk kopje koffie klaar staat, terwijl de puppy’s door met elkaar te spelen de hondentaal leren kennen.

Bij de puppy-training is het belangrijk om:

  1. uw pup van tevoren geen eten te geven;

  2. hem voor de les goed uit te laten;

  3. koekjes mee te nemen als beloning.

 

 

Juniorcursus

Dit is een vervolg op de puppy-cursus, waar in 10 lessen de basiscommando’s voor de pup worden uitgebreid. Hierbij kun je denken aan behendigheid, apporteren, loslaten, zwemmen en dergelijke

 

 

 

Daarnaast biedt de Gooische Hond de volgende mogelijkheden en andere specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar:

 

  1. privé-hondentraining;
  2. privé puppyles;
  3. privé hondenwandeling;
  4. vervoer van uw hond naar dierenarts of elders;
  5. spoedopvang tijdens uw verblijf in bijvoorbeeld het ziekenhuis, het buitenland

 

Heeft u interesse in 1 van onze cursussen? Stuur een mail naar info@gooischehond.nl

 

Hieronder kunt u een reactie plaatsen, over hoe u onze cursussen heeft ervaren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Barend Treep
6 maanden geleden

Wij hebben met ons gezin heel bewust gekozen om onze Moos te laten trainen bij de Gooische Hond. Wij hadden veel goede verhalen gehoord. De start maakten wij met de puppy cursus, inmiddels zijn Moos en wij grote fans van de trainers en de alle medewerkers. Dit heeft oa er voor gezorgd dat wij inmiddels aan een nieuwe vervolg cursus zijn begonnen en Moos ook
voor het trimmen en logeren zich helemaal
thuis voelt.

Inge van Vliet
6 maanden geleden

Bo, onze medium Labradoodle en ik hebben samen zowel de puppy- als de junior cursus gedaan. Dat waren super leuke en leerzame weken waar Bo elke week weer naar uit keek!
Ik vond het met name erg leuk om wekelijks intensief een uur met onze hond bezig te zijn, waardoor onze band versterkt is!
Een echte aanrader!!

Linda
6 maanden geleden

Onze Zara was van dag 1 de grootste pup en de wildste in de groep een Beauceron tussen al die beschaafde pups dat was even schrikken , maar wat heeft ze veel geleerd , soms zag ik het niet meer zitten maar door onze hechte groep en de super trainsters zijn we doorgegaan en elke vrijdag is het een feestje . Zo fijn dat we nu al de derde cursus gaan doen met onze puber . Groetjes Linda & Zara

Ri
6 maanden geleden

Samen met mini doodle Cooper heb ik de puppy- en de junior cursus gedaan. Absolute aanrader! Veel geleerd, gelachen en ervaringen uitgewisseld. Je gaat echt anders naar je hond kijken en de band wordt veel beter.

Leo
6 maanden geleden

Ik heb met onze Engelse Springer Spaniël “Bliksem” de junior curses gedaan. Beiden veel geleerd en plezier gehad. Goede verhouding tussen ontspanning en inspanning met veel aandacht en liefde voor de hond. Ook heeft onze zoon bij de Gooische Hond een training gedaan, erg leuk.
Echt een aanrader. 👍 *****