Wie zijn wij

Mariska Benedict-Neuwirth (Kynologisch instructeur)

Als gediplomeerd kynologisch instructeur heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Na mijn HBO-studie te hebben afgerond ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en heb zo’n twintig jaar met veel plezier gewerkt. Alleen bleef mijn passie liggen bij opvoeden en verzorgen van onze honden.

Wij hebben een blonde Labrador, Tess van 9 jaar en een Berner Sennen, Rose van 2 jaar. Toen de pup in ons werkende gezin kwam, was het lastig om opvang voor haar te vinden, je wilt de pup immers liever niet naar een kennel of pension brengen, zeker niet in de eerste belangrijke maanden  van haar leven.  Zo is het idee ontstaan om met de Gooische Hond te beginnen.

Ik vind het belangrijk om honden een diervriendelijke en duidelijke omgeving te bieden, waarin ze zich veilig voelen en met zelfvertrouwen de wereld in leren kijken. Via training en socialisatie leren honden om mee te draaien in onze menselijke maatschappij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat honden vooral ook nog hond mogen blijven: lekker spelen en ravotten met soortgenoten.

Ik geloof in een liefdevolle, maar consequente benadering van honden, waarbij de beloning van positief gedrag van de pup het belangrijkste instrument is.

 

Marissa Brenker (Kynologisch instructeur)

 

Marissa Brenker woont met haar partner en zoontje in Almere en verstrekt het team van de Gooische Hond sinds maart 2017. Op haar 15e is ze begonnen in een supermarkt en is in 10 jaar doorgegroeid tot assistent supermarktmanager, maar toch wilde ze iets anders gaan doen en van haar passie haar werk maken. Ze heeft zelf twee Engelse Bulldoggen genaamd Sumo & Sushi en twee Maine Coon katten. Ze heeft een dierenfotografie cursus gevolgd, een HUS-opleiding gedaan en de kynologische instructeurs opleiding succesvol afgerond . Daarnaast is ze in haar vrije tijd vooral bezig met het bouwen van een eigen huis. Haar doel is om alle honden een evenwichtige opvoeding te geven. In de toekomst wilt zij het Bulldogras gaan versterken door alleen met kerngezonde bulldoggen te gaan fokken. 

 

Caroline Maduro (trimster)

 

Caroline Maduro woont samen met haar vriendin in Bunschoten en heeft 2 katten en haar hondje, Luna. Ze is gediplomeerd trimster en trimt, wast en plukt alle honden bij de Gooische Hond. Ze is naar Nederland gekomen vanuit Aruba, omdat ze graag een opleiding met honden wilde volgen en dat was niet mogelijk in haar geboorteland. Zodoende is ze hier haar opleiding gestart en nu ruim 5 jaar gediplomeerd trimster.

Esmee Timmer (trimster)

 

Esmee Timmer is 22 jaar en sinds begin 2018 werkzaam bij de Gooische Hond. Tevens is zij al 2 jaar eigenaar van een trimsalon in Nijkerk, daarvoor heeft ze 2 jaar een dierenwinkel gehad en vind ze het werken met honden super leuk. Maar alleen honden trimmen was voor haar niet genoeg, ze miste het contact met collega's. Nu heeft ze het erg gezellig met haar collega's maar tegelijkertijd werkt ze ook met de honden als uitlaatster. 

Esmee: '' Ik vind het erg gezellig, de werkzaamheden zijn heel divers en ik heb een groot hart voor dieren en wil er dan ook alles aan doen om alle honden van de Gooische Hond het naar hun zin te maken. Tot snel!''

Nienke (aspirant gedragstherapeute) 

Nienke is sinds December 2018 werkzaam bij de Gooische Hond. Wat begon als een leuke stage, vloeide al snel uit naar een vaste plek in het team. 

Nienke: `` Ik woon in Hooglanderveen bij mijn ouders en ben van plan in de nabije toekomst op mijn zelf te gaan wonen samen met mijn vriend. Vanuit mijn stage ben ik bij de Gooische Hond gebleven. Ik studeer dierverzorging op het Aeres in Berneveld met als specialisatie asiel/pension/kennel. Juni 2019 ben ik klaar met mijn studie en kom ik het team van de Gooische Hond fulltime versterken. Ik ben enorm gek op honden en vind het daarom ook super leuk om met ze te werken. Mijn droom en doel is om uiteindelijk gedragstherapeute te worden voor honden. Zelf heb ik thuis een hondje genaamd Cooper (Shih tzu / Maltezer kruising). In de toekomst willen mijn vriend en ik voor Cooper er een speelmaatje bij. Onze voorkeur gaat uit naar een australian shepherd. 

Linda Uytdewilligen

Hi, ik ben Linda, 35 jaar jong (12-12-1983) en woonachtig in Utrecht samen met mijn twee Dwergkezen en met mijn twee senioren Britse Kortharen.
Bij mijn wiegje stond er altijd een trouwe viervoeter naar mij te kijken en sindsdien is mijn liefde voor dieren begonnen. Ik ben opgegroeid met Rottweilers en reed fanatiek paard.  
Ik was acht jaar lang werkzaam als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie maar mijn passie ligt toch echt bij honden. In 2016 heb ik de Hus opleiding gevolgd, ben ik vrijwilliger geweest bij een Dierenasiel en ben ik begonnen met werken met honden (uitlaatservice & dagopvang). In 2017 heb ik nogmaals Honden EHBO gevolgd en sinds december 2018 versterk ik het leuke team bij Gooische Hond.
Vol passie en liefde werk ik met honden. Er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet heb moeten lachen om ze. Mijn streven is altijd om de honden het naar hun zin te maken, dit werkt met snoepjes maar vooral  ook met knuffelen, liefde en lekker rennen. Ik wil graag nog doorleren en nog veel meer over en van de lieve viervoeters te weten komen,.