Wie zijn wij

Mariska Benedict-Neuwirth (Kynologisch instructeur & hondengedragstherapeut)

Als gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Na mijn HBO-studie te hebben afgerond ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen en heb zo’n twintig jaar met veel plezier gewerkt. Alleen bleef mijn passie liggen bij opvoeden en verzorgen van onze honden.

Wij hebben een blonde Labrador, Tess van 14 jaar en een Berner Sennen, Rose van 7 jaar moeder van 2 dochters, Suus & Bonut van 4 jaar. Toen Tess als  pup in ons werkende gezin kwam, was het lastig om opvang voor haar te vinden, je wilt de pup immers het liefst in een vertrouwde omgeving brengen, waar ze kennis van pups hebben  in de eerste belangrijke maanden van haar leven. Zo is het idee ontstaan om met de Gooische Hond te beginnen.

Zelf vind ik het belangrijk om honden een diervriendelijke en duidelijke omgeving te bieden, waarin ze zich veilig voelen en met zelfvertrouwen de wereld in leren kijken. Via training en socialisatie leren honden om mee te draaien in onze menselijke maatschappij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat honden vooral ook nog hond mogen blijven: lekker spelen en ravotten met soortgenoten.

Ik geloof in een liefdevolle, maar consequente benadering van honden, waarbij de beloning van positief gedrag van de pup het belangrijkste instrument is.

Als eigenaresse van de Gooische Hond hoop ik dat u met veel plezier van onze diensten gebruik maakt.

 

Marissa Brenker (Kynologisch instructeur & hondengedragstherapeut)

Marissa Brenker woont met haar vriend en 2 zoontjes in Almere en verstrekt het team van de Gooische Hond sinds maart 2017. Op haar 15e is ze begonnen in een supermarkt en is in 10 jaar doorgegroeid tot assistent supermarktmanager, maar toch wilde ze iets anders gaan doen en van haar passie haar werk maken. Ze heeft zelf een Engelse Bulldog genaamd Sushi. Ze heeft een dierenfotografie cursus gevolgd, een HUS-opleiding gedaan, de kynologische instructeurs opleiding en de opleiding tot gedragstherapeut succesvol afgerond . Daarnaast is ze in haar vrije tijd vooral bezig met het zelfbouwen van een eigen huis, boeken lezen en ravotten met haar kinderen. 

 

Romy van de Mheen (uitlaatservice) (kynologisch instructeur & gedragstherapeut in opleiding)

Mijn naam is Romy van de Mheen en ik werk sinds de zomer van 2019 met plezier bij de Gooische Hond. Vanaf 2020 heb ik mijn diploma kynologisch instructeur behaald en geef sinds dien ook cursussen.  Ik woon samen met mijn man (en een australian shepherd) in bunschoten-spakenburg. Met plezier ga ik naar mijn werk om de honden te verzorgen en ontzettend veel met ze te knuffelen!

José van Beek (uitlaatservice) (kynologisch instructeur)

Mijn naam is José en ben sinds 2 september in dienst bij de Gooische hond. Van kleins af aan ben ik al gek op dieren. Wij hebben altijd honden thuis gehad. Op mijn 12e ging ik voor het eerst vakantie werk doen in een dierenpension toen wist ik eigenlijk al bijna zeker dat ik met honden wilde gaan werken. Ik ben uiteindelijk naar het Groenhorst in Barneveld gegaan en ben daar begonnen met de opleiding dierverzorging. Vanuit daar ben ik verder gegaan met management en paraveterinair (dierenartsassistent). In juli 2017 heb ik die diploma gehaald. Daarna ben ik gaan werken. Ik vind het heel erg leuk om bezig te zijn met mijn eigen honden een rottweiler en een grote zwitserse sennen. Lekker wandelen op de hei of in het bos.

Linda Verbaan (Kynologische instructeur Agility)

Mijn naam is Linda, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Al vanaf kinds af aan wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. Met welk soort dier, dat maakte mij niets uit.

Ik heb de opleiding dierenverzorging niveau 4 gevolgd aan het Lentiz Collega in Maasland waar ik in 2019 ben afgestudeerd. Tijdens 1 van mijn stages in Noorwegen is mijn liefde voor honden ontstaan. De eigenwijsheid, de wil om iets voor jouw te doen en de onvoorwaardelijke liefde vind ik het mooiste wat er is. 

Ik wil in de toekomst puppycursussen en agillity trainingen gaan geven. Ik ga elke dag met een lach op mijn gezicht naar het werk. Ik vind het fantastisch om alle honden te verzorgen, met ze te knuffelen en vooral veel liefde te geven. 

Alicia Visser (uitlaatservice)

Sinds september 2022 werk ik met heel erg veel plezier bij de gooische hond! In 2015 heb ik mijn opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) afgerond. En ben al vanaf 2012 werkzaam in de dierensector! Na de verschillende stages en banen ben ik erachter gekomen dat Honden mijn passie zijn en ik het liefste lekker in de buitenlucht werk! Hoe fijn is het dan ook dat ik deze beide dingen bij de gooische hond kan doen! Ik wil er dan ook alles aan doen om alle honden die bij de gooische hond komen met alle liefde te verzorgen en lekker buiten met ze te spelen en knuffelen!

Jantina (Trimster)

Ik ben Jantina Hoolsema en ben opgegroeid tussen de honden. Op mijn 13e begonnen met een bijbaan in een  hondenpension en trimsalon en na mijn MBO opleiding ook mijn honden en kattenbesluit gehaald. In 2009 ben ik begonnen als ambulante trimsalon in het midden van het land. Daarnaast ben ik gastouder geweest wat ik mooi kon combineren met de zorg voor mijn eigen kinderen.  In 2022 heb ik mijn diploma kynologisch instructeur gehaald en geef ik les bij de Hondenvereniging Zeewolde. Sinds mei 2023 ben ik werkzaam als hondentrimster bij de Gooische Hond en geniet ik elke keer weer van de honden die weer fris en fruitig de trimsalon uitkomen.