Trimsalon

Gooische Hond Trimsalon

Het verzorgen van de vacht van uw hond is een belangrijk onderdeel van het verzorgen van uw hond. De hond heeft hulp nodig van de eigenaar en een trimmer om de vacht in goede conditie te houden en zo huidproblemen en klitten te voorkomen. Het is daarom verstandig regelmatig een bezoek aan de trimsalon te plannen.

 

In Eemnes en Almere hebben we een nieuwe trimsalon waar onze gediplomeerde trimsters uw hond kunnen trimmen. Afhankelijk van de vacht zijn er verschillende trimtechnieken. Het trimmen kan bestaan uit: knippen, effileren, uitdunnen, plukken, strippen, scheren, een ruibehandeling, wassen, kammen en/of borstelen. Uw hond staat hierbij op de trimtafel en wordt zorgvuldig en met liefde behandeld.

 

Bij een trimbehandeling zijn standaard inbegrepen, het wassen en föhnen van uw hond. Nagels worden nagekeken en indien nodig geknipt. De oren worden gecontroleerd en schoongemaakt en/of uitgeplukt en uiteraard worden eventuele teken en vlooien verwijderd. Anaalklieren doen wij in principe niet, dat laten we liever over aan de dierenarts, aangezien die hierin gespecialiseerd zijn.

 

Zoals u kunt lezen bieden wij een zeer uitgebreid pakket. Wij kunnen alle soorten honden, van een kleine yorkshire terriër tot grote Berner Sennen, met de verschillende vachten trimmen. We zijn in het bezit van alle mogelijke apparatuur om elke hond weer heerlijk fris, schoon en mooi in model te krijgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het trimmen van puppy´s. 

We zouden hieronder een prijslijst kunnen publiceren, maar het is zo specifiek en maatwerk dat u het beste even contact zou kunnen opnemen voor een indicatieve prijs!       

 

Maar een indicatie voor het wassen, knippen, borstelen en föhnen geven wij hieronder, vanaf:

Kleine hond (formaat boomer)

met gemiddelde haarlengte:                                             € 79,50

Medium hond  met gemiddelde haarlengte:                   € 89,50

Grotere hond (doodle)

met gemiddelde haarlengte:                                              € 99,50

Zeer grote hond (Berner Sennen)                                     € 95,50

Maar belt u gerust voor een prijs, aangezien elke hond een individu is en elke baas zijn hond anders onderhoudt. En er is natuurlijk ook verschil in wat er moet gebeuren, alleen wassen en föhnen of wassen/knippen/föhnen. Wij geven u graag een passend advies.